“Schapendrijven is een passie en alles behalve gemakkelijk, maar wanneer je na keihard trainen samen met je hond een team vormt is er niets mooier! Onze jarenlange ervaring, mooie velden en gezonde kudde zorgen ervoor, dat wij kwalitatieve privé-trainingen kunnen aanbieden.”
Schapendrijftraining

We geven privé-training. Hierdoor is er alle aandacht voor jou en de hond en is er rust op het veld. Samen zullen we na een aantal trainingen een plan bespreken: wat is haalbaar, wat is je doel. Dit plan zal heel wat keren worden bijgesteld, want wanneer je aan het schapendrijven verslaafd raakt is er veel meer te behalen dan je misschien ooit gedacht had! Wil je graag wedstrijden lopen of is de praktijk meer jouw ding? Alles valt en staat met een solide basis en heldere communicatie tussen jou en de hond. Beginners en gevorderden zijn welkom. EllenK Sheepdogs is het adres om met een jonge of onervaren hond te starten. We beschikken over een grote ring, waar we op een gecontroleerde manier met de jonge honden en/of beginnende handler aan het werk kunnen. Interesse, vraag een proefles aan.

of bel / whatsapp 06 835 31 338
Locatie en kosten

Op en rond onze thuislocatie in Wognum hebben we prachtige velden, groot en klein, waar de trainingen gegeven worden. De trainingen gaan bij EllenK Sheepdogs het hele jaar door: regen, wind, zonneschijn en sneeuw, schapendrijven is een buitensport!
Je bent altijd van harte welkom eerder te komen of lekker te blijven zitten na je training. Leer van je mede-handler, de koffie staat altijd klaar.
De kudde van 125 schapen, bestaat uit 3 rassen: Skudde, Skuddelaar (Skudde x Texelaar) en de Scottish Blackface. We houden de schapen fris en gelukkig, omdat we de mogelijkheid hebben de koppels af te wisselen.
***
De training incl. een kop koffie duurt ongeveer 45 minuten.
***
Kosten vanaf 01-01-2019:
Losse training € 32.50
Proefles € 32.50
5 Strippenkaart € 150.00
10 Strippenkaart € 285.00
***
EllenK Sheepdogs
Parallelweg 1
1687 NC Wognum