“In het kader van het thema ‘Verbindend leiderschap’ hebben wij, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren, gekozen voor deze interactieve workshop. Het bleek een geweldig leuke, leerzame en ‘lekkere’ ervaring, die we ieder (management)team van harte kunnen aanbevelen!”


~ Mirko Creyghton & Jan-Eric Hoens namens NCD Stichtse Kring

“Wij hebben met ons team een fantastische middag gehad! Na een verbluffende demonstratie van NK Ellen en haar honden mochten wij zelf aan de slag met de schapen.” “Het opdelen in teams bracht een hoge rivaliteit bij ons teweeg en vergt een goede samenwerking. Een echte aanrader!”


~ Yvonne Geelhoed, De Alliantie

“We hebben een fantastische dag gehad met het schapendrijven, en is zeker voor herhaling vatbaar! En dat voor een familiegroep van 56 personen! Ga zo door, en de groeten van de familie Prins.”


~ Familie Prins

“Wij hebben afgelopen vrijdag erg genoten van het schapenhoeden. Het is een bijzondere ervaring en onze medewerkers, jong en oud, vonden het erg leuk en vooral ook origineel. De communicatie met jullie liep super (zowel voor als tijdens het uitje) en ondanks het feit dat het weer iets minder was, hebben wij alleen maar positieve geluiden gehoord. Super! Bedankt voor jullie goede zorgen!”


~ Nienke van Laar, Deutsche Telekom Healthcare

“Hele mooie ervaring en geweldig om de bevlogenheid van Ellen te zien en te ervaren en de passie van de border collies. Ook de samenwerking tussen Ellen en de honden met de schapen is inspirerend. Het plaatje er omheen klopt ook helemaal. Geweldige teambuilding ervaring en daarmee zeker een aanrader.”


~ Cornelis Overhand, Medisch Centrum Zaandam

“Afgelopen vrijdag hebben wij als bedrijfsuitje, schapendrijven gedaan bij EllenK Sheepdogs. Een aanrader! We hebben zo genoten! Alles goed verzorgd en geregeld.Vol bewondering hebben wij de honden aan het werk gezien! De locatie is al een uitje op zich!”


~ Helen van Prooijen, Tandheelkundig Centrum Nederland
Workshop: teambuilding schapen-drijven met Border Collies

Een uniek teamuitje, op een zelf gekozen locatie, op onze trainingslocatie in Wognum of op onze bijzondere locatie in Spanbroek. Speciaal ontwikkeld voor de zakelijke teams, maar ook zeker in te zetten tijdens bijv. een familiedag of vriendenweekend. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega’s? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met de activiteit “teambuilding schapendrijven” werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling.

of bel / whatsapp 06 123 56 789
Workshop: teambuilding schapen-drijven met Border Collies – Programma

Wat gaan we beleven?
***

Demonstratie schapendrijven met border collies –
We gaan kijken naar een indrukwekkende demonstratie Nederlands Kampioen schapendrijven Ellen Kraan met haar border collies. Tijdens de demonstratie laten we de samenwerking en communicatie tussen hond, mens en schapen zien.
Geniet van de demonstratie, maar let goed op want hierna ga je zelf aan het werk met de schapen!
***

Samenwerken –
Als team gaan we kennismaken met de schapen. Hoe reageert het schaap, hoe reageer ik.
***

De uitdaging –
In teams zullen jullie ervoor moeten zorgen dat de schapen een parcours afleggen en weer veilig in hun hok aankomen. Samenwerking, communicatie en gezamenlijk plezier hebben zijn hierbij de kernwoorden.
***
Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd!

Workshop: teambuilding schapen-drijven met Border Collies – Locaties

Trainingslocatie Wognum NH –
Voor groepen van 5-10 personen
In de kleine appelboomgaard, grenzend aan het weiland, staat een 6 x 3m tent voor jullie klaar. We heten jullie welkom met koffie, thee en wat lekkers. De tent is gezellig ingericht en vol lekkere versnaperingen: verschillende dranken, zoetig – en hartigheid. Tijdens de workshop kunnen jullie hier ‘lekker’ gebruik van maken.
***
Thuislocatie Farmsurvival Spanbroek NH –
Voor groepen > 10
We heten jullie welkom op de sfeervol ingerichte hooizolder bij de openhaard of bij lekker weer heerlijk op het terras met uitzicht over het Noord-Hollandse landschap. We heten jullie welkom met koffie, thee en wat lekkers. Tijdens de workshop krijgen jullie een goed gevulde kruiwagen vol lekkers en dranken mee. Na de uitdaging terug de schuur in om even gezellig na te praten onder het genot van een een bittergarnituur.
***
Klant gekozen locatie –
De workshop is ook mogelijk op een door de klant uitgekozen locatie. We nemen de honden en schapen mee en zetten een tent neer van 6 x 3 m, waar we jullie welkom heten met een kleine versnapering.
***
Locaties waar we vaker gebruik van maken –
– Amsterdamse Bos (+ € 250,00 locatiehuur)
– De Eemlandhoeve, midden van het land, Bunschoten (gratis gebruik van locatie bij afname catering)

Het programma is op alle locaties hetzelfde, de catering verschilt.

Workshop: teambuilding schapen-drijven met Border Collies – Kosten

Trainingslocatie Wognum en thuislocatie Farmsurvival Spanbroek –
Per persoon: € 49,50 incl.BTW
Duur: 2 1/2 uur
***
Klant gekozen locatie / Amsterdamse Bos* / De Eemlandhoeve –
4 – 20 personen: € 850,00 incl. BTW
Elke volgende persoon: € 17,50 incl. BTW
Reiskosten: € 0,50 p/km
Duur: 2 uur (afhankelijk van het aantal personen, plezier is belangrijker dan de tijd)
* Amsterdamse Bos + € 250,00 locatiekosten